ORTHOMOLECULAIR THERAPIE

Keuzes in onze leefgewoonten hebben een grote invloed op onze gezondheid. Veel mensen zijn zich er niet bewust van wat de consequenties van bepaalde voedsel-, beweegkeuzes en denkwijzen kunnen zijn.  

Onze (product)keuzes, bereidingswijzen, maar ook de huidige teeltmethoden van bepaalde voedingsproducten, zorgen ervoor dat onze voeding niet meer alles bevat wat we nodig hebben. Hierdoor kan een tekort aan voedingsstoffen ontstaan. 

 

Ook bewegingsactiviteiten, gedachtes en stress kunnen diverse (hormoon)processen in het lichaam verstoren. Daarnaast kan onze genetische aanleg bepalend zijn in hoe we voedingstoffen opnemen en hoe bepaalde processen in je lichaam verlopen. Helaas kunnen we deze genen niet veranderen maar gelukkig wel beïnvloeden met een bewuste en gezonde leefwijze.

WERKWIJZE

Als Orthomoleculair therapeut en Hormoonfactortrainer kijk ik naar het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Als jouw lichaam niet in staat is om bepaalde voedingsstoffen (bouwstoffen) op te nemen, zich te versterken of te herstellen, zal daar een reden voor zijn. Met vragenlijsten en een persoonlijk intakegesprek probeer ik te achterhalen waar het probleem ligt en waarom jij bepaalde klachten ervaart. Met een uitgebreid adviesplan over voeding, suppletie, beweging en denkwijzen, wil ik jou bewust maken wat jij zelf kunt doen om je beter te voelen. Ik geef je de regie in handen, zodat jij je weer energiek en fit kunnen voelen om te doen wat je leuk vindt.   

TARIEVEN

  • Intake Orthomoleculair 90 minuten 95,00

  • Vervolgconsult 60 minuten 65,00

VERGOEDING

Orthomoleculair therapie behoort niet tot het basispakket en worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraars. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat de therapie wel is opgenomen in het aanvullende pakket en gedeeltelijk wordt vergoed. Controleer de polis of informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Je kunt ook kijken op: https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Als Orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de stichting CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten) en voldoe ik aan de gestelde eisen met betrekking tot kwaliteit en praktijkvoering. Hierdoor is het vaak mogelijk om de consulten te declareren bij jouw zorgverzekeraar indien je de juiste aanvullende verzekering hebt.

Energiek Fit - Ingrid Celie

T | 06-38684918

E | info@energiekfit.nl

Werklocatie:

Weverstraat 13

1561 EE Krommenie

KvK: 71379649

 

CAT: CM1832-09-01-19 level 3

Prestatiecodes en omschrijving

© 2018 Energiek Fit