TARIEVEN

  • Orthomoleculair geneeskundig intake consult* 90 minuten 95,00

  • Orthomoleculair geneeskundig vervolgconsult* 60 minuten 65,00 

Prestatiecodes en omschrijving die door het CAT- bestuur is toegewezen zijn:

24000 Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde is een alternatieve behandelwijze die het tekort aan voedingsstoffen    en supplementen in het lichaam aanzuivert. Orthos is het Griekse woord voor juist, en moleculair        slaat op moleculen, het kleinst mogelijke zuiver deeltje van een stof.

24005 Overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut    eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een            verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde      behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun      eigen prestatie code.

 

VERGOEDING

Orthomoleculair therapie behoort niet tot het basispakket en worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraars. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat de therapie wel is opgenomen in het aanvullende pakket en gedeeltelijk wordt vergoed. Controleer de polis of informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Je kunt ook kijken op: 

https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Als Orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de stichting CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten) en voldoe ik aan de gestelde eisen met betrekking tot kwaliteit en praktijkvoering. Hierdoor is het vaak mogelijk om de consulten te declareren bij jouw zorgverzekeraar indien je de juiste aanvullende verzekering hebt.

 

cat_complementair_2020_internet.jpg

Energiek Fit - Ingrid Celie

T | 06-38684918

E | info@energiekfit.nl

Werklocatie:

Weverstraat 13

1561 EE Krommenie

KvK: 71379649

 

CAT: CM1832-09-01-19 level 3

Prestatiecodes en omschrijving

© 2018 Energiek Fit