Ik zorg. Contractvrij

Ben jij bereid te investeren in jouw gezondheid?
Deskundig advies in jouw traject
Geen verwijzing nodig
Contractvrij

TARIEVEN

CONTRACTVRIJ

​Energiek Fit heeft bewust geen contracten met de zorgverzekeraars afgesloten. Dit geeft jou en mij meer vrijheid om datgene te doen om jou energiek en fit te laten voelen. In mijn methode combineer ik (vaak) fysio-manueel therapie met orthomoleculair therapie en dat is niet in een contract te vangen. Als je voor een consult in de praktijk komt, vraag ik je direct na ons contact te pinnen. Als je wilt, kan ik je een factuur doen toekomen die jij vervolgens kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat de therapie is opgenomen in het aanvullende pakket en gedeeltelijk of geheel wordt vergoed.

FYSIO-MANUEELTHERAPIE

  • Intake Fysio-Manueeltherapie | 45 euro | 30 min
  • Vervolgconsult Fysio-Manueel therapie | 45 euro | 30 min

ORTHOMOLECULAIR THERAPIE

  • Orthomoleculair geneeskundig Intake | 95 euro | 60 min
  • Orthomoleculair geneeskundig vervolg consult | 65 euro | 45 min

Orthomoleculair therapie behoort niet tot het basispakket en worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraars. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat de therapie wel is opgenomen in het aanvullende pakket en gedeeltelijk wordt vergoed. Controleer de polis of informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Je kunt ook kijken op: catcomplementair.nl

Als Orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de stichting CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten) en voldoe ik aan de gestelde eisen met betrekking tot kwaliteit en praktijkvoering. Hierdoor is het vaak mogelijk om de consulten te declareren bij jouw zorgverzekeraar indien je de juiste aanvullende verzekering hebt.

PRESTATIECODES​ ​

24000 - Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde is een alternatieve behandelwijze die het tekort aan voedingsstoffen en supplementen in het lichaam aanzuivert. Orthos is het Griekse woord voor juist, en moleculair slaat op moleculen, het kleinst mogelijke zuiver deeltje van een stof.

24005 - Overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.

Contact
Bedankt voor je bericht,
we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Er gaat iets mis!
Controleer of je alle velden juist hebt ingevuld.
Ik help je graag verder.
Ik help jou graag naar een bewuste en gezonde leefstijl zonder klachten!
Plan uw afspraak
Deskundig advies in jouw traject

Met een uitgebreide intake en een persoonlijk behandelplan.

Geen verwijzing nodig

Inzicht en advies op maat!

Contractvrij van alle zorgverzekeraars

Ik help jou graag naar een gezonde leefstijl zonder klachten!