OVER MIJ

Ik ben Ingrid en ik help jou je ENERGIEK en FIT te voelen! Door mijn brede kennis en ervaringen als Fysio-Manueeltherapeut, Hormoonfactortrainer en Orthomoleculairtherapeut zorg ik dat je sneller herstelt en klachten langer wegblijven. Ik geef je inzicht in wat jij er zelf aan kunt doen om zoveel mogelijk grip te krijgen op je gezondheid.

 

In de praktijk behandel ik veel mensen met fysieke (en mentale) klachten. Soms is Fysio-Manueeltherapie niet voldoende om je weer helemaal fit te voelen en daarom combineer ik die met Orthomoleculair therapie, voor een optimaal resultaat. Onze leef- en eetgewoontes (leefstijl) hebben namelijk veel invloed op onze gezondheid. Met wat kleine aanpassingen in jouw leefstijl kunnen veel klachten verminderen of zelfs weggenomen worden. 

De combinatie van Fysio-Manueel therapie en Orthomoleculair therapie is naar mijn mening de oplossing voor een energiek en fitter leven. Vanuit een Orthomoleculair oogpunt kijk ik naar de oorzaak van jouw klachten in relatie tot andere klachten, leefwijze en voedingspatronen. Met Fysio-Manueel therapie help ik jou makkelijker en vrijer te bewegen; met gerichte mobilisaties en manipulaties maak ik spieren en gewrichten soepel. Hiermee bereiken we snel resultaat en kan jij jouw dagelijks leven weer oppakken. 

Energiek Fit - Ingrid Celie

T | 06-38684918

E | info@energiekfit.nl

Werklocatie:

Weverstraat 13

1561 EE Krommenie

KvK: 71379649

 

CAT: CM1832-09-01-19 level 3

Prestatiecodes en omschrijving

© 2018 Energiek Fit